Geslaagd optreden van Concert Koor Aventurino Brouwhuis tijdens kerstviering.

Dirigent Theo Fleer zorgde voor een sfeervolle uitvoering.

Vrijdagmorgen 20 december is door vrijwilligers van Parkinson –Inn  met man en macht de kapel/auditorium van het Elkerliek ziekenhuis omgebouwd tot een sfeervolle “concertzaal”. Bij binnenkomst ’s middags waren de bezoekers aangenaam verrast.  

In navolging van het vorige jaar concerteerde Aventurino op uitnodiging van Parkinson-Inn. Het koor had prachtige stukken op het repertoire, en zoals altijd weer heel mooi om te beluisteren. En nu ook weer slaagden de dirigent en het koor de aanwezige bezoekers te enthousiasmeren; er werd volop meegezongen.

Al met al kunnen we terugkijken op een sfeervol Kerstconcert. Een concert waar ook voor kerst 2020  weer naar wordt uitgekeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *