Gezocht : Deelnemers onderzoek

Gezocht: deelnemers onderzoek

Het Centre for Human Drug Research (CHDR) is voor een onderzoek naar de aanwezigheid van veranderingen in de genen op zoek naar patiënten met de ziekte van Parkinson.

Het onderzoek bestaat uit het thuis afnemen van een speekselmonster. Vergoeding € 15,00.

Geïnteresseerd? Ga voor meer informatie en/of aanmelden naar www.proefpersoon.nl/parkinson. U kunt ook mailen naar parkinson@chdr.nl, of bel (071) 524 64 64. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Het CHDR verricht sinds 1987 hoogwaardig geneesmiddel onderzoek met nieuwe en bestaande geneesmiddelen bij patiënten en gezonde vrijwilligers. De onderzoeken vinden plaats in ons, volledig  ingerichte, klinisch centrum. De onderzoeken dragen bij aan de wetenschappelijke ontwikkeling van geneesmiddelen en vinden plaats conform de internationale regelgeving en volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Het CHDR werkt nauw samen met de Universiteit Leiden en de klinische afdelingen van het Leids Universitair Medisch Centrum.

Lees hier de uitgebreide uitleg.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *