Vrijdag 21-4: een zeer leerzame en geslaagde workshop door Koen Lucas in ons Parkinsoncafé Helmond. Koen is o.a. gezondheidscoach/trainer en bekend van de websitewww.omgaanmetdeziektevanparkinson.nl die hij met Kees Vermunt heeft opgezet en beheert.
De interactieve workshop met een nieuw record aantal cafébezoekers (74) ging over de voordelen van een actieve, positieve houding t.o.v. parkinson en hoe je zelf de regie (terug) kunt nemen over jouw leven.
Binnenkort komt er ook een boek van Koen en Kees uit: “Parkinson & Stress”.
Een aanrader!

Link naar Facebook

Eén reactie op “www.omgaanmetdeziektevanparkinson.nl”

  1. dinnes en laura van gils van der horst avatar

    vindt het toch nog heel moeilijk om er goed mee om te gaan mijn vrouw heeft al 29 jaar parkinson en we weten dat het steeds wat weer anders is vooral door het ouder worden Kwaaltje hier kwaaltje daar met alle gevolgen van dien maar met het volder of hoe je het noemen wil veel aan gehad om beter met elkaar om te gaan en het blijf we mijn maatje na 62 jaar dat we elkaar kennen hopen er nog wat jaren bij te doen Kennen jullie het kinder programma nog
    GEEF NOOIT OP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Beli. All Rights Reserved.